Zöldségdoboz RendszerekA zöldségdoboz rendszerek lényege, hogy a vásárlók a hét egy adott napján, a szezonnak megfelelően, előre összeállított csomagot kapnak zöldségből, gyümölcsből, házi termékekből.

Van ilyan az Ön lakóhelyén is?

Kérjük írjon a gazdapiac (kukac) gmail.com címre, hogy hírt adhassunk róla itt!

Legújabb hírünk:

Zöldségdoboz rendszer indul Szegeden.

Csatlakozzon Ön is!

Szeretne minden pénteken egy zöldségből, gyümölcsből, választható házitermékekből álló csomagot kapni, olyat mint a képeken?

Kiszámoltuk! Már heti 1500 Ft-ból kijön a két személyre tervezett csomag!

Szeretné támogatni a környékbeli, jó minőségű termékeket előállító gazdákat?

Szeretne néhány lelkiismeretes, dolgozni vágyó munkanélkülit munkához juttatni?

Csatlakozzon induló zöldségdoboz rendszerünkhöz! A rendszer jelenleg szűk baráti körben üzemel, önkéntés és non-profit alapon, mindenki nagy megelégedésére. Azonban, ha 100 jelentkező összejön Szegeden, elindítjuk élesben is, bárki számára hozzáférhetően!

Ne várjon, csatlakozzon most, hogy a jövő hónapban már kézhez is kaphassa a csomagját!

A rendszer működése:

Ön heti 1500 Forint befizetése ellenében minden pénteken kézhez kap egy aktuálisan termő, zöldségből-gyümölcsből és külön lista alapján válaszható egyéb termékekből (pl. tojás, almacsipsz, vegyszermentes egészségmegőrző termékek stb.) álló csomagot. Felvétele bizonyos pontokon, vagy megegyezés alapján némi többletköltségért házhoz szállítva lehetséges. A rendszer bizalmi alapon működik, mennyiségi, vagy minőségi probléma esetén a gazdákkal és a csoport többi tagjával egyeztetve keressük a megoldást.

Szeretne csatlakozni? Kérjük küldje el nevét, email címét a zoldsegdoboz (kukac) gazdapiac.com email címre, hogy felvehessük Önnel a kapcsolatot.

Tud valakiről, akit ez érdekelne? Kérjük szóljon barátainak, ismerőseinek!

Üdvözlettel, Gazdapiac.com